Antena 3 CNN Actualitate Social Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională. Orsolya Berecki

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională. Orsolya Berecki

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională. Orsolya Berecki
30 Noi 2018   •   12:36

Opt concurenţi se vor confrunta maine în marea finală „100 România", concursul deja tradiție organizat de Antena 3 de Ziua Națională.

Vă pregătim cea mai frumoasă competiție care dă glas românilor de ziua noastră, a tuturor, și un spectacol de idei supervizat, ca și în anii trecuți, de cele mai cunoscute personalități Antena 3.

Dincolo de miza dialogului, câștigătorul va pleca pe urmele președintelui României, într-o vacanță în Tenerife. Îi veţi cunoaşte pe toți, pe tot parcursul zilei, la Antena 3. Unul dintre ei este Orsolya Berecki.

Orsolya Berecki are 21 de ani și este din Reghin. Lucrează la o cafenea, este barmaniță de un an jumătate. A mai lucrat într-un restaurant și într-un magazin.

„De un an urmăresc politica. Stau cu cineva care urmărește mai mult ca mine, mă învață, vorbim, ne consolăm, ne spunem idei”.

De ce crede că vocea ei trebuie auzită de toată lumea? „Poate pentru că ceea ce spun nu doar eu cred, ci mai mulți oameni. Dacă eu am avut curajul să spun ceea ce simt și dacă m-ar auzi și altcineva, poate și-ar spune și alții părarea. Contează să se audă de la mai multă lume, decât de la o singură persoană”.

Romania după 100 de ani - într-un cuvânt: Casă.

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close