Antena 3 CNN Actualitate Social Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Viorel Tomescu

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Viorel Tomescu

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Viorel Tomescu
30 Noi 2018   •   16:47

Opt concurenţi se vor confrunta sâmbătă, de la ora 20:00, în marea finală „100 România", concursul deja tradiție organizat de Antena 3 de Ziua Națională.

Vă pregătim cea mai frumoasă competiție care dă glas românilor de ziua noastră, a tuturor, și un spectacol de idei supervizat, ca și în anii trecuți, de cele mai cunoscute personalități Antena 3.

Dincolo de miza dialogului, câștigătorul va pleca pe urmele președintelui României, într-o vacanță în Tenerife. Îi veţi cunoaşte pe toți, pe tot parcursul zilei, la Antena 3. Unul dintre ei este Viorel Tomescu.

Viorel are 65 de ani și este din București. Este diplomat de carieră. A intrat în MAE în 1993, a lucrat aproape 24 de ani. A început ca secretar și a ajuns până la ministru plenipotentiar în ultimii 12 ani.
A fost la Paris, Dublin, stagii de pregătire în toate capitalele Europei. Am făcut și un curs de un an în colegiul European de Securitate și Apărare. În prezent se pregătește să devină  funcționar internațional Organizația Internațională pentru Dezvoltare Economică.

E interesar de politică pentru că „e plină de impostori. Sunt foarte interesat să intru în acest domeniu și o dată cu mine să încurajez cât mai multe persoane să se implice”.

Încă nu s-a înscris într-un partid.

De ce crede că vocea sa trebuie auzită de toată lumea? „Nu că ar trebui să fie auzită, dar cred că ar trebui să fie auzite vocile tuturor celor care vor binele națiunii. Și pentru că am o suficientă capacitate de comunicare, știu să comunic, dacă vreau să comunic, știu să fac asta, pot să empatizez cu ei, știu ce ar trebui să le spun”.

Romania după 100 de ani - într-un cuvânt: România!

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close