Antena 3 CNN Actualitate Social Incident șocant în Capitală! Un controlor RATB a fost înjunghiat în stația de tramvai

Incident șocant în Capitală! Un controlor RATB a fost înjunghiat în stația de tramvai

Incident șocant în Capitală! Un controlor RATB a fost înjunghiat în stația de tramvai
01 Mai 2018   •   17:49

Supărat foc că a fost prins fără bilet în timp ce călătorea cu tramvaiul 32 din Capitală, un bărbat a decis să-i dea o lecție angajatului RATB. A chemat un prieten care, fără să stea pe gânduri, l-a înjunghiat pe controlor în stația de tramvai.

Cezar Paiu, în vârstă de 33 de ani, a fost rănit la antebrațul stâng, dar și degetele aceleiași mâini care aproape că i-au fost retezate de lama cuțitului mânuit de agresor. Polițiștii Capitalei l-au identificat și prins pe autorul care a fugit după atacul consumat la capăt de linie, lângă depoul Alexandriei.

Când mai erau una, poate două stații până la capăt, Paiu a prins un călător fără bilet căruia i-a cerut apoi să se legitimeze. Foarte  liniștit, fără ca măcar o clipă să-și demaște intențiile violente, bărbatul a fost de acord să coboare din tramvai pentru a oferi, chipurile, datele sale de identificare controlorului care se pregătea să întocmească procesul verbal de constatare a contravenției. Scenele se consumau la capătul liniei de tramvai 32, pe peronul ultimei stații, lângă Depoul Alexandria, la puțin timp după ora 11.30, scrie Libertatea.

×
Subiecte în articol: incident socant injunghiat
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close