Antena 3 CNN Actualitate Social Coordonatorul jandarmilor, anunț despre demisie după protestul din 10 august

Coordonatorul jandarmilor, anunț despre demisie după protestul din 10 august

Coordonatorul jandarmilor, anunț despre demisie după protestul din 10 august
16 Aug 2018   •   12:17

Coordonatorul acțiunii jandarmilor lasă de înţeles faptul că ar putea să îşi dea demisia din funcţie dacă i se cere acest lucru. 

Cu toate astea, Maiorul Laurențiu Cazan, se declară impresionat de modul în care au intervenit colegii săi în timpul mitingului şi spune că nu are nimic să îşi reproşeze. Acesta a vorbit despre tensiunea fantastică din Piaţă, şi a explicat de ce huliganii nu au fost extraşi imediat dintre ceilalți protestatari. 

„Ca mod al lor de acțiune, de data aceasta nu vin ca un grup special constituit, cum vedeți galeriile, ei vin aproape individual. Modul lor de acțiune a fost unul extrem. Mie mi s-a părut ca a fi un mod de acțiune organizat. Ei mergeau undeva spre jumătatea Pieței și se asigurau ca au în fața lor două - trei rânduri de persoane. A fost o mobilitate fantastică a lor, în sensul că acționau progresiv pe anumite zone. Nu am ce să îmi reproșez pentru că consider că a fost exact momentul când trebuie să intervin”, a spus Cazan.

„De fiecare dată, îmi analizez modul de acțiune, de fiecare dată, mă gândesc dacă toate măsurile pe care le-am dispus la fața locului au fost suficiente și am în atenție și rezultatul, dacă nu aș fi făcut asemenea acțiuni. E o întrebare la care, vă spun sincer, mi-aș dori să nu răspund. Am în calcul toate variantele”, a mai precizat Laurențiu Cazan. 

×
Subiecte în articol: jandarmi protest
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close