Antena 3 CNN Actualitate Social Situaţie alarmantă la spitalul din Craiova! Copiii bolnavi de cancer au fost lăsați fără medicamente

Situaţie alarmantă la spitalul din Craiova! Copiii bolnavi de cancer au fost lăsați fără medicamente

Situaţie alarmantă la spitalul din Craiova! Copiii bolnavi de cancer au fost lăsați fără medicamente
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Dec 2017   •   14:38

Situaţie alarmantă la spitalul din Craiova. Copiii bolnavi de cancer riscă să rămână fără tratament, deoarece medicamentele necesare lipsesc din farmacia spitalului.

Mai mult, pe secţia de oncologie nu sunt nici paturi suficiente pentru a interna toţi copii care au nevoie de îngrijiri, astfel că aceştia sunt trimişi fără să primească îngrijirile necesare.

Semnalul de alarmă a fost tras de medcul oncolog Polixenia Stancu, într-un interviu la Europa FM. De altfel, medicul este singurul specialist în ocologie care lucrează acum la spitalul din Craoiva.

Purtătorul de cuvânt al CNAS August Costache a declarat pentru Antena 3 că nu este vorba de o lipsă de fonduri, ci de o lipsă de medicamente.

„Din informațiile pe care le-am luat de la CNAS Dolj, am înțeles că nu este vorba de o lipsă de fonduri. Spitalul dispune de fonduri pentru programul de oncologie pentru cinci luni”, a declarat Costache.

×
Subiecte în articol: bolnavi de cancer
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close