Antena 3 CNN Actualitate Social Cornel Dinu aruncă bomba despre Kovesi. Fosta șefă DNA, numită jandarm de președintele Parlamentului European

Cornel Dinu aruncă bomba despre Kovesi. Fosta șefă DNA, numită jandarm de președintele Parlamentului European

Cornel Dinu aruncă bomba despre Kovesi. Fosta șefă DNA, numită jandarm de președintele Parlamentului European
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
30 Mar 2019   •   21:41

Dezvăluirile despre Laura Codruța Kovesi vin pe bandă rulantă. Afirmații extrem de grave vin din partea lui Cornel Dinu referitor la Codruța Kovesi.

Acesta spune că într-o discuție cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani i-ar fi vorbit despre ”jandarmi al căror rol era să nu lase pe cineva să ridice capul”. Dinu a nominalizat-o pe Kovesi.

”Tajani era un admirator de artă. A vrut să vadă un anticariat, ceva legat de artă. Am mers la o cunoștiță de a mea. Seara a fost un banchet la Sala Tronului. în 2005, în iunie și am fost o discuție. A zis că -ne gândim ce face cu voi-. Vorbind foarte plastic a povestit că fiecare țară nepregătită care a intrat în Uniunea Europeană va fierbe într-o oală proprie și punem la fieare oală câte doi jandarmi. Cine ridică capul, suportă consecințele. Jandarmii sunt Timmermans, Kovesi. A zis cu voi e simplu, voi vă omorâți între voi”, a spus Dinu.

×
Subiecte în articol: Kovesi jandarm
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close