Cornel Dinu aruncă bomba despre Kovesi. Fosta șefă DNA, numită jandarm de președintele Parlamentului European

30 Mar 2019   •   21:41
Cornel Dinu aruncă bomba despre Kovesi. Fosta șefă DNA, numită jandarm de președintele Parlamentului European Foto: Agerpres.ro

Dezvăluirile despre Laura Codruța Kovesi vin pe bandă rulantă. Afirmații extrem de grave vin din partea lui Cornel Dinu referitor la Codruța Kovesi.

Acesta spune că într-o discuție cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani i-ar fi vorbit despre ”jandarmi al căror rol era să nu lase pe cineva să ridice capul”. Dinu a nominalizat-o pe Kovesi.

”Tajani era un admirator de artă. A vrut să vadă un anticariat, ceva legat de artă. Am mers la o cunoștiță de a mea. Seara a fost un banchet la Sala Tronului. în 2005, în iunie și am fost o discuție. A zis că -ne gândim ce face cu voi-. Vorbind foarte plastic a povestit că fiecare țară nepregătită care a intrat în Uniunea Europeană va fierbe într-o oală proprie și punem la fieare oală câte doi jandarmi. Cine ridică capul, suportă consecințele. Jandarmii sunt Timmermans, Kovesi. A zis cu voi e simplu, voi vă omorâți între voi”, a spus Dinu.

Parteneri
x close