Antena 3 CNN Actualitate Social Coșmarul șocant al unei românce din Marea Britanie. A ajuns în închisoare pe motiv că și-ar fi răpit copilul

Coșmarul șocant al unei românce din Marea Britanie. A ajuns în închisoare pe motiv că și-ar fi răpit copilul

O româncă plecată în Marea Britanie trece printr-un coşmar! Din noiembrie, Diana Bercuci stă în închisoare acuzată că şi-ar fi răpit propriul copil pe care îl are cu un cetăţean englez. 

Coșmarul șocant al unei românce din Marea Britanie. A ajuns în închisoare pe motiv că și-ar fi răpit copilul
Sursa foto: Hepta
12 Iun 2020   •   17:17

Acesta i-a făcut plângere atât în Marea Britanie, cât şi în ţara noastră. Tribunalul Bucureşti a decis în primă instanţă ca băiatul de 3 ani să fie trimis în Marea Britanie, la tată, deşi acesta şi-a recunoscut fiul doar după un test de paternitate şi nu a plătit niciodată pensie alimentară. Femeia s-a întors în ţară cu fiul pentru că a rămas fără serviciu, iar apelul la proces trebuia să se judece în decembrie.

N-a mai apucat să ajungă la proces, pentru că reintoarsă în Marea Britanie pentru un curs, a fost direct săltată de pe aeroport şi încarcerată, unde se află de 7 luni.

Fără să țină cont că mai exista un proces cu aceeași cauză în desfășurare în România, autoritățile britanice au obligat-o pe Diana să-l ducă pe cel mic în Marea Britanie. Copilul a fost dus în Regat de bunică.

Au luat legătura cu ea în penitenciar și au decis să facă o strângere de fonduri pentru româncă pe o platformă online de profil. Deja s-au strâns 2.200 de lire sterline, însă ținta este de 30.000, pentru ca tânăra mamă să își permită un avocat în Regatul Unit și să rămână acolo până la finalizarea procesului.

×
Subiecte în articol: romanca Marea Britanie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close