Antena 3 CNN Actualitate Social Crimă Brașov: Bărbatul care şi-a omorât soţia şi copiii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Crimă Brașov: Bărbatul care şi-a omorât soţia şi copiii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Crimă Brașov: Bărbatul care şi-a omorât soţia şi copiii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Mar 2018   •   17:57

Magistraţii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov au decis miercuri arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a lui Mircea Florin Buliga, bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii.

''A fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, inclusiv 26 aprilie 2018. Nu a făcut nici un fel de declaraţii în instanţă,dar a solicitat şi el să fie arestat'', a precizat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, judecătoarea Izabela Ilie.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, şi-a omorât luni noaptea spre marţi soţia în vârstă de 42 de ani şi pe cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani, în apartamentul în care locuiau în Braşov, folosindu-se de un cuţit cu care i-a înjunghiat de mai multe ori. A doua zi la prânz s-a prezentat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, declarând că şi-a omorât familia.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: arestat preventiv
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close