Antena 3 CNN Actualitate Social Crima de la metrou. Ce le-a spus principala suspectă polițiștilor, în momentul reținerii: „Sunteți niște...”

Crima de la metrou. Ce le-a spus principala suspectă polițiștilor, în momentul reținerii: „Sunteți niște...”

Crima de la metrou. Ce le-a spus principala suspectă polițiștilor, în momentul reținerii: „Sunteți niște...”
de M.Z.    |    13 Dec 2017   •   14:10

Magdalena Șerban, principala suspectă în cazul crimei de la metrou, a avut o atitudine ostilă față de polițiștii în civil care au depistat-o și au vrut să o ducă la audieri. 

Femeia a fost găsită la câteva ore de la comiterea faptei, în zona magazinului Unirea. Cei care au abordat-o au fost polițiști îmbrăcați în civil, care au rugat-o să îi însoțească la secție pentru „a lămuri câteva aspecte”, fără a-i spune despre ce este vorba.

Ostilă, Magdalena Șerban nu s-a lăsat luată de polițiștii în civil, cărora le-a spus: „Sunteți niște derbedei”, au declarat surse judiciare, potrivit libertatea.ro. Abia când la fața locului a fost adus un polițist în uniformă, femeia s-a lăsat dusă la secție, unde a fost audiată și reținută după câteva ore.

Crima de la metrou a îngrozit România. O tânără de 25 de ani a fost împinsă în fața trenului de o femeie care, se pare, că nu este la prima tentativă. Victima era pe marginea peronului, când femeia s-a strecurat în spatele ei. Din cauza aglomeraţiei, nimeni nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat.

Polițiștii au reținut suspecta la câteva ore după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere

×
Subiecte în articol: metrou crima magdalena serban
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close