Antena 3 CNN Actualitate Social Crima de la metrou. Ce spune vecinii despre principala suspectă în acest caz: ”Am văzut-o când...”

Crima de la metrou. Ce spune vecinii despre principala suspectă în acest caz: ”Am văzut-o când...”

Crima de la metrou. Ce spune vecinii despre principala suspectă în acest caz: ”Am văzut-o când...”
de M.Z.    |    13 Dec 2017   •   11:38

Mister total în cazul femeii de 36 de ani care a împins o tânără în fața metroului, iar aceasta a murit. Magdalena Șerban, suspectă că a ucis o tânără în stația de metrou Dristor 1, este din Craiova, locuind într-un bloc de garsoniere din cartierul Craiovița Nouă. 

În anul 2015, femeia s-a mutat la București, unde stătea într-un cămin social din sectorul 3. Potrivit vecinilor, până să se mute din Craiova, Magdalena Șerban era verificată periodic de polițiști, însă motivele nu sunt cunoscute. Femeia era rar văzută în bloc, era necăsătorită și nu avea copii, au spus vecinii acesteia, potrivit libertatea.ro.

„Nu știm nimic. Am văzut-o când s-a mutat în bloc și după aia nu am mai văzut-o. Noi știam că era plecată în străinătate. Dânsa (mama femeii – n.r.) nu vorbește cu noi. E retrasă. Mai are un băiat”, a spus una din vecinele Magdalenei Șerban.

Crima de la metrou a îngrozit România. O tânără de 25 de ani a fost împinsă în fața trenului de o femeie care, se pare, că nu este la prima tentativă. Victima era pe marginea peronului, când femeia s-a strecurat în spatele ei. Din cauza aglomeraţiei, nimeni nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat.

Polițiștii au reținut suspecta la câteva ore după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere


 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close