Antena 3 CNN Actualitate Social Crima de la metrou: Principala suspectă, întrebată dacă a fost internată la Psihiatrie. Ce a răspuns femeia

Crima de la metrou: Principala suspectă, întrebată dacă a fost internată la Psihiatrie. Ce a răspuns femeia

Crima de la metrou: Principala suspectă, întrebată dacă a fost internată la Psihiatrie. Ce a răspuns femeia
de M.Z.    |    13 Dec 2017   •   11:15

Femeia suspectă de crima de la stația de metrou Dristor se numeşte Magdalena Şerban şi este din Craiova, a fost incoerentă pe toată durata audierilor, nefurnizându-le anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise. 

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând, potrivit unor surse judiciare citate de news.ro.

Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia.

Crima de la metrou a îngrozit România. O tânără de 25 de ani a fost împinsă în fața trenului de o femeie care, se pare, că nu este la prima tentativă. Victima era pe marginea peronului, când femeia s-a strecurat în spatele ei. Din cauza aglomeraţiei, nimeni nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat.

Polițiștii au reținut suspecta la câteva ore după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close