Antena 3 CNN Actualitate Social Criminal feroce, eliberat dintr-o greşeală a procurorului de caz. În februarie şi-a ucis soţia cu 15 lovituri de cuţit

Criminal feroce, eliberat dintr-o greşeală a procurorului de caz. În februarie şi-a ucis soţia cu 15 lovituri de cuţit

Un criminal din Girurgiu umblă liber după ce a fost eliberat din arest în urma unei erori a procurorului de caz. Iar legea nu permite să intre din nou după gratii decât când va avea o sentinţă definitivă. Păi nu e vesel în România?

Criminal feroce, eliberat dintr-o greşeală a procurorului de caz. În februarie şi-a ucis soţia cu 15 lovituri de cuţit
de Alexandra Dima    |    03 Mai 2022   •   15:56

Ionel Dănăcică (45 de ani) a fost arestat preventiv, pentru omor, la începutul lunii februarie. Acesta și-a ucis soţia cu 15 lovituri de cuțit,într-un acces de gelozie, după ce aceasta decis să pună punct căsniciei.

Decis s-o omoare, Dănăcică a chemat-o pe femeie să-și ia hainele din fostul apartament conjugal, iar când aceasta a ajuns, însoțită de cumnata ei, a luat cu un cuțit de bucătărie și a început s-o măcelărească.

A lăsat-o apoi într-o baltă de sânge şi  a fugit, dar a fost prins, ulterior, de polițiștii IPJ Giurgiu.

Timp de două luni, criminalul a stat în arest preventiv. După expirarea celui de-al doilea mandat, procurorul Aurelian Filip a omis să ceară prelungirea mandatului de arestare preventivă, în termen de cinci zile.

Acesta ar fi întârziat cu o zi, motiv pentru care magistrații Tribunalului Giurgiu s-au văzut obligați să-l elibereze pe criminal.

Referitor la acest incident, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a declarat, pentru Gândul, că în cazul procurorului Aurelian Filip a fost anunțată Inspecția Judiciară pentru  cerceta condițiile în care s-a ajuns în această situație și eventuala tragere la răspundere a persoanelor vinovate.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Giurgiu Ionel Danacica Aurelian Filip
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close