Antena 3 Actualitate Social Criminal evadat de la Penitenciarul Rahova

Criminal evadat de la Penitenciarul Rahova

07 Mar 2017   •   08:31
Criminal evadat de la Penitenciarul Rahova
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Un deţinut încarcerat pentru comiterea infracţiunii de omor calificat a părăsit, luni seară, în jurul ore 20,00, un punct de lucru exterior al Penitenciarului Rahova, unde presta activităţi lucrative şi desfăşura activităţi de întărire a dispozitivului de pază, potrivit unui comunicat de presă transmis de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Conform sursei citate, în vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Rahova, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General de Poliţie, IPJ Ilfov, Jandarmeria Capitalei şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Bogdan Iftimie, în vârstă de 28 de ani, era condamnat definitiv la 13 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, clasificat în regim deschis, el având domiciliul în localitatea Secuieni, judeţul Bacău, se menţionează în comunicatul de presă.

Deţinutul are înălţimea 1,64 m, ochi verzi, frunte îngustă, ridată, păr şaten închis, statură mijlocie, purta pantalon tip jeans şi jachetă culoare închisă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close