Antena 3 CNN Actualitate Social Criminal la 16 ani! Un bătrân din Iași, bătut până la moarte pentru 10 lei - VIDEO

Criminal la 16 ani! Un bătrân din Iași, bătut până la moarte pentru 10 lei - VIDEO

Criminal la 16 ani! Un bătrân din Iași, bătut până la moarte pentru 10 lei - VIDEO
21 Dec 2018   •   08:36

Criminal sadic la 16 ani! Un adolescent a ucis în bătaie un bătrân pentru 10 lei! Agresiunea petrecută într-un local din localitatea ieşeană Vlădeni a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Tânărul şi-a bătut cu sălbăticie victima, fără încetare, timp de 10 minute. Acum este în arest preventiv pentru 30 de zile şi urmează să fie judecat pentru crimă. 

Băiatul de 16 ani şi-a făcut curaj cu o bere, apoi s-a îndreptat hotărât spre banca pe care se afla bătrânul şi a început să-l lovească cu pumnii. 

Victima nici măcar nu a încercat să se apere. Fără pic de milă, adolescentul i-a aplicat zeci de lovituri devastatoare, cu pumnii. 
Apoi cu genunchii. 

Cu ultimele puteri, omul a încercat să-şi protejeze capul cu mâinile. Însă degeaba. Ploaia de lovituri era de neoprit. 

După trei minute în care a fost bătut fără încetare, coşmarul bătrânului pare să se termine.

Adolescentul se îndepărtează de el. Însă doar îşi trăgea suflul. În câteva secunde a fost din nou lângă bătrân. Îl loveşte din nou cu picioarele şi cu pumnii, fără încetare. Loviturile criminale cad precum ciocanele, întotdeauna peste capul omului. 

Apoi, călăul se îndepărtează de el. Bărbatul, ameţit, se ridică cu greu, îşi ia căciula de pe jos şi mai face câţiva paşi clătinaţi. Nu mai poate să se ţină pe picioare. 

Atacatorul lui se întoarce în fugă şi încearcă să-l răstoarne peste gărduleţ. Nu reuşeşte, începe din nou să-l lovească, îi aruncă cât colo căciula, apoi îl îmbrânceşte. Bătrânul cade grămadă.

Are parte de o mică pauză, atunci când băiatului îi sare gheata din picior. Apoi, coşmarul reîncepe.

După câteva zeci de secunde în care se dezlănţuie din nou, adolescentul pleacă, în sfârşit. Omului i-au trebuit câteva minute să se adune. Era însă pe moarte. A fost dus la spital, iar la câteva zile după bătaie pomină, a murit.

×
Subiecte în articol: batran batut Iași
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close