Antena 3 Actualitate Social Criminaliştii au găsit camera secretă, unde Dincă îşi tortura victimele. Cum era „mascată” încăperea

Criminaliştii au găsit camera secretă, unde Dincă îşi tortura victimele. Cum era „mascată” încăperea

06 Sep 2019   •   14:38
Criminaliştii au găsit camera secretă, unde Dincă îşi tortura victimele. Cum era „mascată” încăperea

Criminaliştii au găsit camera secretă, unde Dincă îşi tortura victimele. Buncărul despre care s-a vorbit încă din primele zile ale scandalului Caracal era sub o rampă de maşini.

Aici, Dincă îşi construise o încăpere mică pe pereţii căreia înfipsese belciuge din fier. Încăperea descoperită de anchetatori în curtea lui Gheorghe Dincă a ridicat mari semne de întrebare încă de la începutul anchetei.

Construită în pământ, camera nu depăşeşte 10 metri pătraţi şi este amplasată lângă un garaj, iar intrarea în această încăpere Dincă o mascase cu fiare, cutii şi butoaie. ”În interiorul acestei cămăruţe era o saltea făcută din mai mute pături. Este o probă foarte importantă”, spun surse din anchetă. Criminaliştii cred că aici Dincă îşi ascundea şi maltrata victimele. Pe pereţii încăperii erau mai multe belciuge din fier, însă în momentul descinderii nu au fost găsite lanţuri sau lacăte, scrie Adevarul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close