Antena 3 CNN Actualitate Social Criminalul polițistului din Suceava creează probleme și în arest. Ce au pățit polițiștii care îl păzesc

Criminalul polițistului din Suceava creează probleme și în arest. Ce au pățit polițiștii care îl păzesc

Criminalul polițistului din Suceava creează probleme și în arest. Ce au pățit polițiștii care îl păzesc
07 Sep 2017   •   13:33

Tânărul care a ucis un polițist în gara din Burdujeni, județul Suceava, se află în arestul Inspectoratului de Poliție Suceava și urmează să fie transferat într-un penitenciar de maximă siguranță. Decizia a fost luată, după ce bărbatul a început să le creeze probleme oamenilor legii, potrivit Monitorul de Suceava.

Se pare că Ioan Beșa, în vârstă de 23 de ani, după ce a încălcat regulile din arest.

Bărbatul a refuzat să stingă lumina din celulă, așa cum este regulamentul, iar polițiștii au fost nevoiți să se joace de-a stinsul și aprinsul luminii.
În plus, bărbatul acuzat de uciderea polițistului, nu mai are dreptul de a primi pachete și de a achiziționa bunuri din bani proprii.

Ioan Beşa, în vârstă de 23 de ani, din cătunul Mironu, comuna Valea Moldovei, judeţul Suceava, este individul ce l-a omorât pe agentul şef Sorin Vezeteu pe peronul Gării Burdujeni din municipiul Suceava. Acesta l-a atacat pe poliţist cu un cuţit, lovindu-l de zeci de ori în seara zilei de joi, 20 iulie. Acesta a încercat să se apere, însă a căzut la pământ unde a continuat să fie atacat şi lovit cu un cuţit de către agresor.

 

 

 

×
Subiecte în articol: criminal politist probleme arest politisti
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close