Antena 3 CNN Actualitate Social Crina are 40 de ani și este şofer de TIR în Spania. Dar românca a reușit să îi lase pe toți muți de uimire când au văzut-o: „La început, colegii mă apelau prin staţie să mă opresc cu ei la o cafea”

Crina are 40 de ani și este şofer de TIR în Spania. Dar românca a reușit să îi lase pe toți muți de uimire când au văzut-o: „La început, colegii mă apelau prin staţie să mă opresc cu ei la o cafea”

Crina are 40 de ani și este şofer de TIR în Spania. Dar românca a reușit să îi lase pe toți muți de uimire când au văzut-o: „La început, colegii mă apelau prin staţie să mă opresc cu ei la o cafea”
Sursa foto: Foto: Facebook/Crina Micnescu
01 Apr 2019   •   17:54

Crina Micnescu are 40 de ani, este din Gorj și lucrează ca şofer profesionist în Spania.

Femeia recunoaște că a moștenit pasiunea pentru mașini de la tatăl ei, la rândul său șofer profesionist. 

„Eram copil şi tata mă lua cu el în cursă. Îmi doream să devin şi eu şofer ca tatăl meu şi să conduc maşini aşa de mari. Nu mi-a fost teamă. Mă consider mult mai în siguranţă în TIR decât într-o maşină mică. În urmă cu zece ani am devenit şofer profesionist şi am obţinut atestele necesare pentru orice fel de transport, chiar şi agabaritice şi pentru produse periculoase sau explozive, mai puţin de transport persoane. Este o responsabilitate şi nu mi-a plăcut, pentru că îmi este incomod. Atunci, toată lumea a fost uimită că vreau să devin şofer profesionist, mai ales că am luat permisul de la prima încercare, atât oraşul, cât şi sala. Doar o singură femeie din Gorj mai profesa ca şofer de TIR“, îşi începe povestea Crina. 

Şoferiţa a făcut curse prin toată ţară. La început, colegii şoferi au rămas mască să vadă o prezenţă blondă la volanul tirului. Cele mai amuzante reacţii le-au avut angajaţii depozitelor unde trebuia să descarce marfa. „Am făcut curse în Ardeal. Duceam de la Târgu Jiu paleţi şi apoi încărcam BCA şi mergeam prin Ardeal, iar de acolo luam adeziv şi duceam la depozitele de prin Târgu Jiu. La început, colegii mei au avut tot felul de reacţii, pentru că erau surprinşi şi mă apelau pe staţie ca să mă opresc cu ei la o cafea. Încet-încet au început să mă cunoască. Am fost prin toată ţara. Cei de la depozitele unde trebuia să duc marfa au fost cei mai uimiţi să mă vadă la volan. Îi sunam la telefon să-i întreb unde trebuie să ajung, iar ei îmi spuneau să le dau şoferul la telefon. Când ajungeam la depozit mă aşteptau toţi, începând de la femeia de serviciu şi până la şefi, pentru că nu credeau“, relatează amuzată Crina, potrivit Adevarul.

×
Subiecte în articol: sofer de tir
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close