x close

Cristian Boureanu regretă incidentul în care a fost implicat cu poliţiştii de la Rutieră. Ce a declarat acesta în sala de judecată

05 Iul 2017   •   16:03
Cristian Boureanu regretă incidentul în care a fost implicat cu poliţiştii de la Rutieră. Ce a declarat acesta în sala de judecată Foto: Cristian Boureanu/Facebook

Cristian Boureanu regretă scandalul în care a fost implicat cu poliţiştii de la Rutieră. Potrivit observator.tv, acesta a declarat, în sala de judecată, că nu își amintește exact ce a fost în seara respectivă, însă regretă tot ce ar fi făcut.

El a povestit că s-a dus la polițistul de la Brigada Rutieră și a întrebat ce fel de proces verbal scrie acesta, moment în care ar fi fost împins și a căzut la pământ, moment în care ar fi suferit o pierdere de memorie. În memoria lui Boureanu au revenit întâmplări de la Brigada rutieră de la Udriște, până când a fost dus la Spitalul Floreasca, pentru că acuza stări foarte grave.

Fostul deputat regretă însă faptele și a cerut instanței să fie pus sub control judiciar pentru a-și rezolva problemele dentare pe care le are, dar și pentru a demonstra că se supune regulilor.

Citeşte mai multe despre:

regret incident politisti scandal
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati