Antena 3 CNN Actualitate Social Cristian Grețcu de la Divertis, despre cum arăta Costineștiul de altădată. Dezvăluire incredibilă despre Emil Boc

Cristian Grețcu de la Divertis, despre cum arăta Costineștiul de altădată. Dezvăluire incredibilă despre Emil Boc

Cristian Grețcu de la Divertis, despre cum arăta Costineștiul de altădată. Dezvăluire incredibilă despre Emil Boc
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Grețcu
02 Mai 2017   •   12:55

Costineştiul, abandonat astăzi de tineri, era în anii 80 centrul distracţiei pe litoralul românesc. Unul dintre entertainerii acelor vremuri, Cristi Greţcu, membru al grupului Divertis, a rememorat la "Previziuni" momente din epoca de glorie a staţiunii.

"Pe vremuri Costineştiul era centrul distracţiei de tineret și mă refer la perioada 85-95, cînd Divertisul era legat intrinsec de vară, de Costinești prin spectacolele pe care le dădeam acolo și prin participarea la Serbările Mării și ale Tinereții”, a rememorat membrul trupei Divertis.  

Totodată, Cristi Grețcu a povestit că era o perioadă în care fostul premier Emil Boc îşi demonstra primele calităţi de lider şi câştiga concursul "Cum să învingem verticala", reuşind să fie adolescentul care a rezistat cel mai mult timp cocoţat în vârful unui par de doi metri.

„Erau multe jocuri și nu știu dacă lumea știe, unul dintre celebrii participanți la concursul „Să învingem verticala” a fost chiar Emil Boc, care l-a și câștigat. Trebuia să stea într-un par de doi metri înălțime cu niște plăcuțe în capăt pe care era suit participantul. Avea voie la două ore să se dea jos, după care se urca înapoi. El era cel mai rezistent. Premiul era un bilet la Vila A”, a mai spus comicul.

x

 

 

×
Subiecte în articol: previziuni Emil Boc
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close