Antena 3 CNN Actualitate Social Cristian Pomohaci riscă să rămână pieton! A pierdut procesul cu Poliţia Rutieră

Cristian Pomohaci riscă să rămână pieton! A pierdut procesul cu Poliţia Rutieră

Cristian Pomohaci riscă să rămână pieton! A pierdut procesul cu Poliţia Rutieră
Sursa foto: Foto: Cristian Pomohaci/ Facebook
07 Feb 2018   •   10:23

Cristian Pomohaci a pierdut procesul cu Poliţia Rutieră din Dâmboviţa. Fostul preot este nevoit să plătească amenda contravenţională pe care a primit-o în luna iunie a anului trecut. El a pierdut procesul pe care îl intentase agenţilor de la IPJ Dâmboviţa, după ce a fost prins gonind cu viteză peste limita legală. 

Pomohaci nu a făcut apel în 30 de zile, iar decizia judecătorilor din Târgovişte a rămas astfel definitivă, informează cancan.ro.

Nu amenda este cea mai mare problemă a lui Cristian Pomohaci, ci punctele de penalizare. Acesta mai are un proces asemănător cu IPJ Tulcea, iar în cazul în care îl va pierde şi pe acela, este foarte posibil să rămână pieton. Cristian Pomohaci a devenit o adevărată legendă printre poliţiştii de la Rutieră datorită numerelor pe care la are la maşină: „DUH” şi „1ISUS”. 

Cristian Pomohaci, acuzat de pedofilie
Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulţi tineri că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu bărbaţi, în special cu minori de care avea grijă şi cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

×
Subiecte în articol: Pomohaci pieton proces Targoviste
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close