Antena 3 CNN Actualitate Social Cristian Popescu Piedone, mesaj tranşant pentru firma care renovează o şcoală din Sectorul 5: "Ori la bal, ori la spital!"

Cristian Popescu Piedone, mesaj tranşant pentru firma care renovează o şcoală din Sectorul 5: "Ori la bal, ori la spital!"

Cristian Popescu Piedone, edilul Sectorului 5, a mers în teritoriu la o şcoală aflată în construcţie de trei ani. Ajuns acolo, după ce a fost întâmpinat de câţiva muncitori, edilul s-a asigurat că elevii vor avea la 1 septembrie noua școala inaugurată.

Cristian Popescu Piedone, mesaj tranşant pentru firma care renovează o şcoală din Sectorul 5: "Ori la bal, ori la spital!"
de Claudia Popovici    |    12 Iul 2021   •   21:42

Cristian Popescu Piedone, edilul Sectorului 5 din Bucureşti s-a declarat revoltat în cadrul unei vizite pe șantierul școlii nr. 124. După ce a fost întâmpinat de șapte muncitori care făceau o treabă de mântuială edilul a decis să ia legătura cu directorul firmei care a câștigat proiectul de renovare căruia i-a dat un ultimatum.

„Ori la bal, ori la spital! Asta i-am spus directorului firmei care se ocupă de reconstrucția școlii nr. 124. Lucrările trenează de 3 ani de zile, iar pe șantierul școlii sunt doar 7 muncitori... şapte... când ar trebui să fie zeci.

Unde mai pui că parte din lucrările efectuate sunt făcute de mântuială. Se va reface tot ce nu este în regulă... nici nu stau la discuții.

I-am spus directorului că miercuri merg să verific din nou șantierul și vreau să vad furnicar... ca la parcul Arbănași.

Ăsta este standardul și ritmul în care trebuie să ne mișcăm. Ce nu s-a făcut în 3 ani de zile se va face în 2 luni și jumătate.

Școala trebuie să fie gata la 1 septembrie.

Școala trebuie să fie gata la 1 septembrie... şi va fi! Educația trebuie să primeze... copiii au stat destul acasă, sau înghesuiți prin alte școli!

Vreau ca începutul noului an școlar să-i prindă pe copii în clădiri nou-nouțe și o să mă asigur că așa va fi...

Continuăm să facem imposibilul, POSIBIL", spune hotărât Cristian Popescu Piedone.

❗Ori la bal, ori la spital! Asta i-am spus directorului firmei care se ocupă de reconstrucția școlii nr. 124. Lucrările trenează de 3 ani de zile, iar pe șantierul școlii sunt doar 7 muncitori... ȘAPTE... când ar trebui să fie zeci. Unde mai pui că parte din lucrările efectuate sunt făcute de mântuială. Se va reface tot ce nu este în regulă... nici nu stau la discuții. ✅I-am spus directorului că miercuri merg să verific din nou șantierul și vreau să vad furnicar... ca la parcul Arbănași. Ăsta este standardul și ritmul în care trebuie să ne mișcăm. Ce nu s-a făcut în 3 ani de zile se va face în 2 luni și jumătate. ❗Școala trebuie să fie gata la 1 septembrie... ȘI VA FI!!! Educația trebuie să primeze... copiii au stat destul acasă, sau înghesuiți prin alte școli! Vreau ca începutul noului an școlar să-i prindă pe copii în clădiri nou-nouțe și o să mă asigur că așa va fi... Continuăm să facem imposibilul, POSIBIL! Cu respect, PIE!?

Publicată de Cristian Popescu Piedone pe Luni, 12 iulie 2021

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close