Antena 3 CNN Actualitate Social Cristina Bălan, mărturie cutremurătoare după scandalul cu poliția: 'Copiii s-au blocat acolo. Nu m-a înțeles uman'

Cristina Bălan, mărturie cutremurătoare după scandalul cu poliția: 'Copiii s-au blocat acolo. Nu m-a înțeles uman'

Cristina Bălan a vorbit în exclusivitate, la Sinteza Zilei, despre clipele cumplite pe care le-a petrecut în momentul în care a fost agresată de poliție, de față cu cei doi micuți ai săi, cu sindromul Down.

Cristina Bălan, mărturie cutremurătoare după scandalul cu poliția: 'Copiii s-au blocat acolo. Nu m-a înțeles uman'
de Mirabela Vasile    |    18 Iun 2020   •   22:10

Artista susține că e inuman modul în care autoritățile locale au gestionat problema.

”E destuld e obositor pentru copii să mergi la kinetoterapie, copiii erau obosiți și își doreau foarte mult să se dea pe tobogan. Sunt îndrăgostiți de ele. Soțul meu a plecat, m-a lăsat singură cu ei în parc. Am văzut inițial că era un tobogan care era închis. Avea niște benzi subțiri, albe, împrejurul toboganelor. Nu scria nimic altceva. Mi-am dat seama că e închis. 

Le-am zis copiilor mei să alerge, fiind într-un parc. Copiii mei au văzut al doilea topogan, credeți-mă pe cuvânt, nu știam, sunt puțin pe din afară, ocupaă. Au început să alerge, eu le-am zis că nu e voie. 

Copiii mei s-au dus la ultimul nivel. Pentru noi, acel loc de joacă e un fel de terapie. Toți copiii din țara asta au avut de suferit în această perioadă, dar vă spun sincer că acești copii cu nevoi speciale au suferit regrese.

După câteva minute le-a spus o polițistă să plecăm. A stat la 20 de metri distanță de noi. Eu le-am zis că nu îi pot lua chiar acum pentru că e o nevoie specială, că micuții au sindromul Down.

Copiii s-au blocat sus, pentru că vedeau ce se întâmplă. Situația se putea rezolva cu totul altfel. Dacă doamna putea să mă ajute, să facem ceva ca băieții să coboare jos cu frumosul.

Ea a dat din umăr și să îmi tot spună să plec, să mă legitimeze, în timp ce eu trebuia să conving copiii se coboare.

Legea asta se respectă arbitrat, pentru că parcurile sunt pline de copii.”, a spus Cristina, la Sinteza Zilei.

Polițistul local nu avea mască

”Am stat izolați, am purtat măști, am făcut tot ce a zis legea. Polițistul de la locală nu avea mască.

Eu încercam să explic de la mamă la mamă ce se întâmplase. Se escaladaze deja la ceartă. Copiii trebuiau să coboare cu frumosul. Eram revoltată. E normal, în momentul în care eu nu sunt înțeleasă uman, ca de la o mamă la alta. A durat șapte minute totul. Cu totul. În momentul în care au coborât copiii i-am zis -uitați-vă la ei- ea a zis -da și?

Nu mi se pare uman să trimiți niște oameni amenințători ca să vină să mă legitimeze din nou.”, a adăugat cântăreața.

Familie cu doi copii cu sindrom Down, scandal uriaș live pe Facebook cu un polițist local într-un parc

×
Subiecte în articol: scandal Cristina Bălan
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close