Cristina Țopescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

13 Ian 2020   •   09:26
Cristina Țopescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința sa, după ce apropiații nu au mai putut lua legătura cu aceasta timp de 3 săptămâni. Momentan nu este cunoscută cu exactitate cauza morții, urmând să se facă o expertiză medicală în acest sens. Poliția a mai transmis că pe trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu nu au fost găsite urme de violență.

Medicul Monica Pop, prietenă apropiată a Cristinei, s-a declarat șocată de incident și a mai dezvăluit câteva detalii în legătură cu moartea acesteia.

„Aș fi vrut să nu am ocazia niciodată să vorbesc despre așa ceva. Când a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. În aceeași perioada a mai pierdut și doi câini. Cristina era o singuratică, așa a fost dintotdeauna. Are doi frați, care nu stau în București, mama care stă în Germania. A fost prima dată când nu mi-a răspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Crăciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatălui său. Am mers cu ea la spital de câteva ori, când era internat domnul Țopescu, el se bucură foarte mult când o vedea”, a declarat medicul oftalmolog Monica Pop, la un post de televiziune

Parteneri
x close