Antena 3 Actualitate Social Camelia Bogdan s-a facut de râs la CSM. Instituția i-a respins toate solicitările de apărare a reputației profesionale

Camelia Bogdan s-a facut de râs la CSM. Instituția i-a respins toate solicitările de apărare a reputației profesionale

12 Apr 2020   •   17:51
Camelia Bogdan s-a facut de râs la CSM. Instituția i-a respins toate solicitările de apărare a reputației profesionale
Sursa foto: Antena 3

Camelia Bogdan s-a făcut de râs la CSM după ce instituția i-a respins toate solicitările de apărare a reputației profesionale.

Marți, 7 aprilie 2020, CSM a publicat Hotărârea nr. 44/2020 a Plenului, prin care Cameliei Bogdan i-au fost respinse trei solicitări de apărare a reputației profesionale independenței sistemului judiciar, scrie luju.ro.

Supărarea Cameliei Bogdan a fost cauzata de mai multe articole de presa: trei de pe Lumea Justiției și unul din Q Magazine. În acesta din urma (din septembrie 2019, intitulat „12 motive pentru care Iohannis a respins-o pe Girbovan” și disponibil aici), pe Cami a deranjat-o următorul pasaj, în care ea și altă vedetă #rezist, judecătorul Vasilică Danileț, erau catalogate drept „personaje sinistre”.


„Niște forumuri dubioase ale magistraților populate de personaje sinistre precum Cristi Danilet și Camelia Bogdan, care, încălcând toate normele deontologice și statutare ale magistraturii, fac politică iohannisto-userista sub flamura mișcării #rezist, împrăștie pretutindeni minciună potrivit căreia cel mai vertical și mai curajos luptător pentru independența justiției, ar fi, de fapt, asasinul tainic al acesteia și cer Președintelui să încalce Constituția refuzând numirea lui Girbovan că ministru, fară niciun motiv de legalitate valid”.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close