Antena 3 CNN Actualitate Social Cu cine s-au bătut Poliția, Parchetul și STS în cazul tragediei din Caracal

Cu cine s-au bătut Poliția, Parchetul și STS în cazul tragediei din Caracal

Cu cine s-au bătut Poliția, Parchetul și STS în cazul tragediei din Caracal
01 Aug 2019   •   10:07

Poliția, Parchetul și STS-ul, cele trei instituții care trebuiau să o salveze pe Alexandra, își pasează vina eșecului una alteia.

Cei care au alimentat scandalul, pentru a-și apăra colegii sau interesele sunt binecunoscuți:


- purtătorul de cuvânt al Poliției acuză STS-ul și, ulterior, pe procurorul Cristian Popescu. Sindicaliștii din Poliție, la fel. Dacă liderii sindicali este normal să-și apere membrii de sindicat, nu știu cât de corect este să cunoască date din anchetă sau să pretindă că ar cunoaște astfel de amănunte. Purtători de mesaj: Ioan Buda, Georgian Drăgan, Dumitru Coarnă.

- Asociația Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor, publică o cronologie a evenimentelor, "așa cum a fost ea constatată de colegii procurori". Așa zisa cronologie reprezintă fie un fakenews, fie dezvăluirea unor date din anchetă, cu scopul de a-l disculpa pe procurorul de caz, membru al acestei asociații. Comunicatul are și țintă politică, fiind acuzată o altă instituție cheie a statului: CCR. Chipurile, Curtea nu a mai permis folosirea tehnicii SRI, care ar fi localizat victima. Purtătoare de mesaj, Alexandra Lăncrănjan.

Continuarea pe dcnews.ro.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close