Antena 3 CNN Actualitate Social Culmea amenzii românești! A fost penalizat pentru mașina confiscată de ANAF

Culmea amenzii românești! A fost penalizat pentru mașina confiscată de ANAF

Culmea amenzii românești! A fost penalizat pentru mașina confiscată de ANAF
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Feb 2017   •   14:11

România este cu adevărat surprinzătoare și ne lovim de acest lucru în fiecare zi. Astfel, un bărbat a primit amendă din cauza mașinii care, culmea, îi fusese confiscată de stat.

Omul din Bacău fusese oprit în 2013 la punctul de frontieră de la Siret și, cum avea mai multe țigări decât prevede legea, vameșii au decis să-i confiște mașina.

Doi ani mai târziu, a fost sigur că a scăpat de grija autoturismului, când ANAF l-a înștiințat că i-a vândut autoturismul la licitație, pentru 1025 de lei. Dar, stupoare! La sfârșitul anului trecut, a primit o amendă de 250 de lei, din partea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, fostă CNADNR.

Motivul: mașina fusese surprinsă de o cameră de supraveghere și nu avea rovinieta achitată la zi, scrie Monitorul de Suceava. Degeaba încearcă băcăuanul să rezolve problema, temându-se că va mai primi și alte amenzi. Cel care a cumpărat mașina de la Fisc a vândut-o mai departe, iar acum automobilul este din nou scos la vânzare.

Asta în timp ce lucrătorii ANAF s-au mulțumit să precizeze, sec, că obligația de a radia autoturismul confiscat de ei de pe numele fostului proprietar revenea cumpărătorului, și nu lor.

 

×
Subiecte în articol: ANAF
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close