Antena 3 CNN Actualitate Social Cum a fost protejat polițistul din Hunedoara, filmat când întreţinea relaţii intime cu o prostituată

Cum a fost protejat polițistul din Hunedoara, filmat când întreţinea relaţii intime cu o prostituată

Cum a fost protejat polițistul din Hunedoara, filmat când întreţinea relaţii intime cu o prostituată
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Aug 2017   •   22:02

Purtătorul de cuvânt IGPR a vorbit într-o Ediție Specială, la Antena 3, despre cazul ofițerului de poliție din judeţul Hunedoara, care a fost filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o femeie, deși se afla în timpul serviciului, fiind îmbrăcat în uniformă.

„În urma imaginilor difuzate, șeful Poliției Române a dispus conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara ca până mâine dimineață să prezinte un raport cu rezultatul verificărilor efectuate în această situație. Aceste verificări trebuie să vizeze atât comportamentul polițistului, cât și dacă polițistul se afla în timpul serviciului și dacă informațiile furnizate în cadrul acestor convorbiri telefonice chiar le-a avut”, a declarat purtătorul de cuvânt IGPR, Georgian Drăgan.

Întrebat de ce polițistul a fost protejat deși a fost implicat și în alte incidente, purtătorul de cuvânt IGPR a spus că „Cu siguranță, și șefii vor avea de dat explicații. Cercetările efectuate în celelalte situații au fost efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, acolo au fost dispuse măsurile. Acum vom vedea dacă măsurile dispuse în acele situații sunt cele corecte și dacă au fost gestionate corect acele situații”.

Comisarul de Poliție a mai apărut în alte clipuri video publicate în presă și pe internet în timp ce conducea beat. De asemenea, el a fost fotografiat dezbrăcat în timp ce se afla la un picnic în pădure.

×
Subiecte în articol: politist Editie Speciala relatii intime
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close