Antena 3 CNN Actualitate Social Cum a fost umilit un estonian luat „la ocazie” de români. Bărbatul a fost jefuit şi aruncat din maşină

Cum a fost umilit un estonian luat „la ocazie” de români. Bărbatul a fost jefuit şi aruncat din maşină

Cum a fost umilit un estonian luat „la ocazie” de români. Bărbatul a fost jefuit şi aruncat din maşină
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Noi 2017   •   13:46

Un turist estonian a fost bătut şi jefuit de trei tineri români care l-au luat „la ocazie”.

„Pe drum, în zona localităţii Căinelul de Sus, Gheorghe Jurji a întrebat în repetate rânduri pe persoana vătămată Solovjov Aleksei dacă are bani la el, iar după ce turistul i-a spus că nu are bani, întrucât i-a cheltuit pe toţi, inculpatul s-a reorientat, solicitându-i să îi dea camera video să se uite la ea. Deşi acesta a refuzat în repetate rânduri, Gheorghe Jurji nu a renunţat şi a oprit pe traseu, a coborât de la volan şi a mers spre locul din spatele maşinii, unde deschizând portiera, a apucat cu mâinile de geanta camerei şi a început să tragă cu putere şi, deşi acesta a încercat să îşi păstreze bunul opunând rezistenţă, s-a produs ruperea husei de cordonul care era agăţat de gâtul persoanei vătămate.

După ce a smuls camera de la gâtul persoanei vătămate, Gheorghe Jurji a pus-o în portiera maşinii şi i-a cerut persoanei vătămate să coboare din maşină, dar la refuzul acestuia, inculpatul a devenit violent, a luat rucsacul persoanei vătămate şi l-a aruncat din maşină, după care l-a prins pe acesta de mâini şi l-a scos cu forţa din maşină. Aleksei Solovjov, care refuzase iniţial să coboare, cu scopul de a-şi recupera camera, nu a putut să fie foarte vehement, fiindu-i teamă să fie bătut de cei trei”, se arată în rechizitoriu, potrivit adevarul.ro.

Cei trei au fost reţinuţi, iar Jurji a fost trimis în arest preventiv. În prezent, românii sunt judecaţi având măsura controlului judiciar.

×
Subiecte în articol: romani jefuit masina
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close