Antena 3 CNN Actualitate Social Cum arată averea celor mai importanți demnitari. Iohannis a încasat mai mulți bani din chirii

Cum arată averea celor mai importanți demnitari. Iohannis a încasat mai mulți bani din chirii

Cum arată averea celor mai importanți demnitari. Iohannis a încasat mai mulți bani din chirii
13 Iul 2018   •   16:36

Preşedintele senatului, Călin Popescu Tăriceanu a primit drept moştenire două apartamente de la mama sa, iar şeful PSD, Liviu Dragnea, are mai mulţi bani în conturi. Despre preşedintele Klaus Iohannis se ştie deja că a încasat mai mulţi bani din chirii. 

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului - are două terenuri intravilane, patru apartamente, o casă de vacanţă, două apartamente moştenite de la mama sa, șapte autoturisme, din care patru de colecţie, dar și bijuterii în valoare de 60.000 de euro.

Liviu Dragnea, preşedinte Camera Deputaţilor - are un teren intravilan Turnu Măgurele, un apartament Turnu Măgurele, un spaţiu comercial Turnu Măgurele și două autoturisme. În conturi, are 88 dolari și 112.298 lei.

Președintele Klaus Iohannis - are trei case în Sibiu, două apartamente în Sibiu, 170.000 lei în cont, un salariu de 169.646 lei. Președintele a obținut 31.026 lei din vânzarea cărților și 59.058 lei din chirii. 

 

×
Subiecte în articol: bani conturi demnitari avere Klaus Iohannis
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close