Antena 3 CNN Actualitate Social Cum răspunde Arșinel la acuzațiile că a „fentat” lista de transplanturi, datorită notorietății

Cum răspunde Arșinel la acuzațiile că a „fentat” lista de transplanturi, datorită notorietății

Cum răspunde Arșinel la acuzațiile că a „fentat” lista de transplanturi, datorită notorietății
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Iul 2017   •   09:00

Imaginea actorului Alexandru Arşinel a avut de suferit în ultimii ani, din cauza acuzațiilor că ar fi fost supus, la Cluj-Napoca, unui transplant renal fără a respecta lista de așteptare, datorită notorietății sale. 

Iată ce a răspuns actorul la acuzația că ar fi „fentat” lista de aşteptare pentru transplant, în urmă cu patru ani, potrivit unei televiziuni de știri.

De 40 de ani sunt în evidenţa spitalului Davila. De 40 de ani. Am avut peste 30 şi ceva de colici renale care mi-au terminat rinichiul, mai funcţiona 6%. De 40 de ani se ştia. Pe lista spitalului, a lui Lucan. De 40 de ani”, a declarat Arșinel. Întrebat cum s-a simțit la acele critici apărute, actorul a răspuns: ”Era să nu mă mai simt. Oribil”.

În 2013, Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi efectuat de o echipă de medici condusă de Mihai Lucan, directorul Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj Napoca. Faptul că s-a găsit un rinichi la doar trei zile după internare a atras criticile pacienților care suferă de insuficiență renală.

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel transplant Mihai Lucan
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close