Antena 3 CNN Actualitate Social Cum s-a tratat de cancer dr. Monica Pop. Experiența unei boli cumplite. ”E aproape de lumea de dincolo”

Cum s-a tratat de cancer dr. Monica Pop. Experiența unei boli cumplite. ”E aproape de lumea de dincolo”

Cum s-a tratat de cancer dr. Monica Pop. Experiența unei boli cumplite. ”E aproape de lumea de dincolo”
de M.Z.    |    23 Sep 2017   •   22:37

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, a povestit sâmbătă, la Antena 3, cum s-a tratat de cancer și experiența prin care a trecut după ce a aflat că suferă de această boală gravă.

”Patologia la mine a debutat printr-o peritonită. Apoi, am crezut că sunt probleme digestive, până într-o zi când m-am dus la doctor. (...) Dimineața a debutat peritonita, sunt niște dureri absolut îngrozitoare. Am ajuns de urgență la spital, dar cu un scaun cu rotile, pentru că nu puteam să merg, nu puteam să simt nicio atingere”, a povestit medicul Monica Pop, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Medicul a operat-o de peritonită și ulterior, după analize mai aprofundate, Monica Pop a aflat că suferă de cancer. ”Am suportat până acum trei intervenții. M-a ajutat și faptul că a doua zi după operație, am fost la muncă”, a mărturisit medicul care arată un psihic foarte puternic.

Apoi, a început tratamentul. Din cauza tratamentului puternic însă, Monica Pop a suferit și un șoc anafilactic. ”Și ăsta e aproape de lumea de dincolo”, a mărturisit medicul.

”Nu am făcut radioterapie, am făcut de două ori chimioterapie. Deja, cancerul nu se mai poate numi o boală incurabilă”, a explicat medicul Monica Pop.

Citiți și ”Aproape toată lumea va muri de această boală”. Avertismentul crunt al dr. Monica Pop

Sfaturi prețioase de la Monica Pop. Cum să ne ferim de cancer

 

×
Parteneri
Obiectul din casă care te bagă la pușcărie. Mulți români îl au
x close