Antena 3 Actualitate Social Cum să îți aperi casa de hoți. Sfaturile polițiștilor

Cum să îți aperi casa de hoți. Sfaturile polițiștilor

28 Aug 2017   •   20:45
Cum să îți aperi casa de hoți. Sfaturile polițiștilor
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Casele şi apartamentele sunt ţinta hoţilor. O spun poliţiştii, care anunţă că ponderea cea mai mare a infracţiunilor o constituie furtul din locuinţe, potrivit click.ro.

Dacă locuieşti la bloc este indicat să ai un sistem de alarmă conectat la dispeceratul unei firme de pază. Încuitoarea trebuie să fie performantă, pentru că hoţii acţionează doar unde există vulnerabilităţi. Mai mult, poți solicita administraţiei să monteze un interfon în scară, să doteze cu încuietori uşile de la subsol, a teraselor sau a intrărilor suplimentare şi să ilumineze palierele.

Dacă stai la casă poţi monta un sistem de supraveghere video în exterior, care să înregistreze orice activitate desfăşurată în curte, un altul de protecţie perimetrală ce avertizează asupra pătrunderii persoanelor străine în curte, dar şi unul de iluminare cu senzori de mişcare. Mai mult, evită să depozitezi în curte, la vedere, ambalajele unor obiecte de valoare.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close