Antena 3 CNN Actualitate Social Cum va fi vremea în noiembrie. ANM: Temperaturi cum nu au fost în ultimele decenii

Cum va fi vremea în noiembrie. ANM: Temperaturi cum nu au fost în ultimele decenii

Cum va fi vremea în noiembrie. ANM: Temperaturi cum nu au fost în ultimele decenii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    30 Oct 2017   •   16:41

Noiembrie nu va fi o lună foarte friguroasă, temperaturile pot ajunge la peste 15 grade, iar iarna își intră în drepturi din luna ianuarie, potrivit meteorologilor. 

"De mâine (marți), vremea este într-un proces de ameliorare. Precipitațiile vor fi mai puține, iar vântul va slăbi în intensitate. (...) Diminețile vor fi foarte răcoroase. În depresiuni e posibil ca temperatura să scadă sub minus 5 grade. 

Vestea bună este că pe parcursul următoarelor zile, vor fi temperaturi din ce în ce mai ridicate. Pe partea de sud a țării noastre, este posibil ca luna noiembrie să aibă o temperatură medie peste normele climatologice, mai cald decât a fost în ultimele decenii - în medie, temperaturi de peste 15 grade. În Capitală, vremea este în încălzire. Diminețile vor fi reci. După 3 noiembrie sunt așteptate schimbări ale climei. Iarna cu manifestările cela mai severe va fi în lunile ianuarie și februarie", a spus Florinela Georgescu, director executiv ANM, potrivit stiri.tvr.ro.

Citiți și Avertisment: România, lovită de ger năprasnic la iarnă. Sunt prognozate minus 30 de grade. Prognoza ANM până în ianuarie

Pentru mai multe informații despre starea vremii, accesați meteoplus.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: meteo ANM
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close