Antena 3 Actualitate Social Cum vor fi călătoriile în 2020. Ce restricții vor avea pasagerii

Cum vor fi călătoriile în 2020. Ce restricții vor avea pasagerii

22 Mai 2020   •   23:09
Cum vor fi călătoriile în 2020. Ce restricții vor avea pasagerii
Sursa foto: Pixabay

Călătoria pe distange lungi ne va schimba comportamentul întrucât va trebui să purtăm mască de protecție încontinuu, atât în zonele de așteptare cât și în mijloacele de transport.

Dacă vorbim de zboruri comerciale, situația este și mai drastică. Dacă refuzați să vi se ia temperatura corporală spre exemplu, nu doar că nu veți avea acces în incinta avionului, dar nu veți putea pătrunde nici măcar în aeroport, conform unui ordin semnat de miniștrii Transporturilor și Sănătății. Călătoriile de orice fel în sistem public sau privat instituțional devin o adevărată aventură.

Călătoria cu avionul implică faptul că pasagerii vor fi încurajați să își efectueze check-inul în sistem online. Masca de protecție va fi obligatorie la îmbarcarea în avion cât și pe durata călătoriilor. În avion, pasagerii vor fi grupați pe familii și în măsura posibilităților, cât mai distantați.

Călătoria cu trenul diferă și ea de când a apărut pandemia de coronavirus. La fel, purtarea măștii e obligatorie pentru accesul la borudl trenurilor, pe durata călătoriei, dar și în gară. Accesul pe peron e permis doar pasagerilor care prezintă biletul agentului de pază.

Conducătorii auto și pasagerii sunt obligați să poartă mască de protecție, în ceea ce privește călătoria cu microbuzul/autobuzul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close