Antena 3 CNN Actualitate Social Cum vrea un medic să cumpere tăcerea părinților: Dacă moare bebelușul, eu mă ocup de înmormântare, de pomană

Cum vrea un medic să cumpere tăcerea părinților: Dacă moare bebelușul, eu mă ocup de înmormântare, de pomană

Cum vrea un medic să cumpere tăcerea părinților: Dacă moare bebelușul, eu mă ocup de înmormântare, de pomană
Sursa foto: Foto: freeimages.com
de M.Z.    |    15 Iul 2017   •   08:59

O familie din Hunedoara acuză medicul de gardă de pe secţia de Ginecologie a Spitalului Municipal că nu a vrut să asiste la naşterea copilului său şi, ca urmare, bebeluşul s-a născut cu grave probleme de sănătate, potrivit glasul-hd.ro.

Medicul este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă, vină pe care o recunoaşte, după cum reiese dintr-o convorbire pe care a avut-o cu tatăl bebeluşului. 

Înregistrarea făcută înainte ca părinţii copilului să meargă la Poliţie arată cum medicul s-ar fi oferit să plătească înmormântarea şi pomana copilului, dacă părinţii nu ar fi făcut public cazul.

"(...) Dacă moare acuma, eu mă ocup. Dumnezeu să ne ferească, dar eu mă ocup. De şofer, de înmormântare, de preot dacă vreţi, de pomană. Deci v-am spus. Noi trebuie să judecăm la fel. Eu nu vreau răul dumneavoastră, şi dumneavoastră nu câştigaţi nimic făcându-mi mie rău", spune medicul în înregistrare.

×
Subiecte în articol: pomana înmormântare Hunedoara medic
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close