Antena 3 CNN Actualitate Social Dan Voiculescu i-a felicitat pe jurnaliștii Antena 3 pentru premiile obținute la New York Film Festivals: ”Felicitări, dragii mei! Sunt mândru de voi”

Dan Voiculescu i-a felicitat pe jurnaliștii Antena 3 pentru premiile obținute la New York Film Festivals: ”Felicitări, dragii mei! Sunt mândru de voi”

Dan Voiculescu i-a felicitat pe jurnaliștii Antena 3 pentru premiile obținute la New York Film Festivals: ”Felicitări, dragii mei! Sunt mândru de voi”
11 Apr 2018   •   17:01

Profesorul Dan Voiculescu i-a felicitat pe jurnaliştii Antena 3 care au obţinut, încă o dată, recunoaşterea internaţională. 

”Premiile obținute astăzi de Antena 3 la New York Film Festivals reprezintă o confirmare a crezului meu: niciun sacrificiu nu e prea mare pentru a proteja libertatea presei. Este o uriașă nedreptate ca, după o viață de muncă cistită, efort și responsabilitate, să fii pus în situația de a plăti pentru ceva ce nu ai făcut. Am știut însă întotdeauna că lupt pentru o cauză dreaptă și i-am simțit mereu alături de mine pe cei pentru care am luptat. Nu îmi pare nicio secundă rău că, în ciuda presiunilor și a răului care mi s-a făcut, nu am dat niciun pas înapoi și nu am acceptat să subordonez trustul de presă pe care l-am fondat. Am luptat o viață întreagă pentru ca jurnaliștii să își poată face corect datoria față de cetățean și față de adevăr. Zilele pe care le trăim confirmă verticalitatea celor care au avut curajul să spună adevărul. Felicitări, dragii mei! Ați dovedit nu doar că sunteți profesioniști de top, dar și că, în România, se poate gândi, crea și vorbi liber. Sunt mândru de voi. ​​​​​​”, a spus Dan Voiculescu.​

×
Subiecte în articol: felicitari jurnalisti Antena 3 premii
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close