Antena 3 CNN Actualitate Social Dan Voiculescu, mesaj de ziua Libertății Presei: ”Sacrificiile sunt atributul oamenilor puternici”

Dan Voiculescu, mesaj de ziua Libertății Presei: ”Sacrificiile sunt atributul oamenilor puternici”

Dan Voiculescu, mesaj de ziua Libertății Presei: ”Sacrificiile sunt atributul oamenilor puternici”
03 Mai 2018   •   11:57

Profesorul Dan Voiculescu propune jurnaliştilor un exerciţiu legislativ menit să le asigure libertatea şi puterea.

Astfel, spune acesta, ar trebui să fie interzisă subvenţionarea presei din alte surse decât veniturile activităţii jurnalistice. Iar acest lucru trebuie să fie consfiinţit într-un proiect de lege care să treacă prin Parlament. 

”Sacrificiile sunt atributul oamenilor puternici. Ce este important este ca sacrificiile să ducă la schimbarea pentru care au fost făcute. Sacrificiul se face, de regulă, pentru o cauză de interes general. Poate, de aici, vine și faptul că sinuciderea nu poate fi considerată un sacrificiu.

Astăzi, de ziua internațională a libertății presei, vreau să-mi exprim credința că nu am pierdut 3 ani din viață inutil.

Dragi oameni care lucrați în presă, iubiți-vă meseria și încercați să vă uniți pentru a avea în România o presă puternică, liberă și independentă.

Pentru asta, vă fac astăzi o propunere: concepeți și propuneți Parlamentului o lege care să interzică subvenționarea presei din alte surse decât veniturile care provin din activitatea de presă.

Vă doresc tuturor putere și sănătate.”, spune profesorul Voiculescu pe blogul personal.

 

×
Subiecte în articol: mesaj libertatea presei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close