Antena 3 CNN Actualitate Social Dăncilă: „L-am chemat din concediu pe prefectul de Olt pentru a-l demite. Nimeni nu va scăpa nepedepsit”

Dăncilă: „L-am chemat din concediu pe prefectul de Olt pentru a-l demite. Nimeni nu va scăpa nepedepsit”

Dăncilă: „L-am chemat din concediu pe prefectul de Olt pentru a-l demite. Nimeni nu va scăpa nepedepsit”
Sursa foto: Sursă foto: Gov.ro
de S.T.    |    27 Iul 2019   •   13:39

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă că analizează posibilitatea convocării unui referendum pentru înăsprirea pedepselor pentru crimă, viol, pedofilie.

„În aceste zile un suflet tânăr care putea fi salvat a plecat dintre noi. I-am cerut ministrului Moga să se întoarcă la Caracal. Am convocat de urgență o ședintă cu directorul DSU, STS, Ministrul Comunicațiilor.

Am decis înființarea unui grup de lucru condus de Raed Arafat.

Analizez posibilitatea convocării unui referendum pentru înăsprirea pedespselor pentru crimă, viol, pedofilie. Este de datoria celor responsabili să ia măsuri și decizii a astfel de nenorociri să nu se mai întâmple”, a spus Viorica Dăncilă. 

„L-am chemat din concediu pe prefectul de Olt pentru a-l demite”, a mai spus premierul asigurând familiei că toți cei vinovați vor plăti.

Viorica Dăncilă a declarat că așteaptă un raport minut cu minut în acest caz și a cerut o atitudine responsabilă și din partea partidelor.

„Am amânat congresul PSD, avem nevoie de acțiuni ferme să luăm măsurile necesare. (...) Nimeni nu va scăpa nepedepsit”, a încheiat premierul Viorica Dăncilă.

Citiți și:

Viorica Dăncilă cere amânarea congresului PSD de pe 3 august

×
Subiecte în articol: viorica dancila premier Caracal prefect
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close