Antena 3 CNN Actualitate Social Daniel Dragomir, detalii din interiorul SRI: „Plecarea generalului Dumbravă este de zece ori mai importantă decât plecarea lui Coldea”

Daniel Dragomir, detalii din interiorul SRI: „Plecarea generalului Dumbravă este de zece ori mai importantă decât plecarea lui Coldea”

Daniel Dragomir, detalii din interiorul SRI: „Plecarea generalului Dumbravă este de zece ori mai importantă decât plecarea lui Coldea”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
28 Aug 2018   •   21:27

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a dezvăluit, marți, în emisiunea „100 de minute”, mai multe detalii din interiorul Serviciului, după trecerea în rezervă a generalului SRI Dumitru Dumbravă.

„Plecarea generalului Dumbravă este de zece ori mai importantă decât plecarea lui Coldea. A fost unul dintre cei mai inteligenți oameni din Serviciu, dar Comisia SRI are multe dovezi care arată implicarea ilegală. Lucrul acesta mă duce la următoarea idee, a plecat, dar trebuie să răspundă pentru faptele pe care le-a comis și să meargă la pușcărie. 

Eu m-am întâlnit odată cu generalul Dumbravă pe 11 ianuarie 2015, într-o duminică, iar pe 12 ianuarie am fost luați de acasă și eu și soția. Pe 11 ianuarie m-am întâlnit cu generalul Dumnbravă, din întâmplare, la un loc de joacă pentru copii, eram cu cel mic și dumnealui era cu cel mic. Copiii s-au jucat împreună, ne-am salutat, băiatul lui îl mângâia pe cel mic al meu pe cap. M-a privit în ochi, și vă spun asta că am probe, știind că a doua zi dimineață atât eu cât și soția vom fi ridicați de acasă și copiii vor fi duși la grădiniță și la școală de mașinile poliției pline de ofițeri de poliție judiciară și procurori. Deci în dimineața zilei de 12 ianuarie, eu și soția am fost duși la DNA și știind că nu avea cine să ducă copiii, mașinile poliției și DNA-ului au fost cele care au dus copiii la grădiniță și la școală. Eu nu m-am mai întors decât după șase luni acasă. Deci ăștia sunt oamenii și sunt adevărați torționari care trebuie să plătească. (...)

Îmi exprim încrederea că există și procurori onești, care trebuie sprijiniți. Nu putem să credem că toți procurorii sunt parte a statului paralel. Uneori, oamenilor cred că nu le vine să creadă ce se întâmplă în România”, a spus Daniel Dragomir.

 

 

×
Subiecte în articol: daniel dragomir
Parteneri
Un băiat de 14 ani a murit electrocutat la clubul de canotaj din Orșova
x close