Antena 3 CNN Actualitate Social De ce nu poate fi declarată moartă Alexandra Măceșanu?

De ce nu poate fi declarată moartă Alexandra Măceșanu?

De ce nu poate fi declarată moartă Alexandra Măceșanu?
27 Aug 2019   •   16:33

Chiar dacă antropologii și geneticienii de la Institutul Național de Medicină Legală au stabilit că există profilul ADN al Alexandrei Măceșanu în fragmentele osoase calcinate descoperite în ”casa grozei” din Caracal - fapt confirmat și de procurorul Felix Bănilă, șeful DIICOT -, lucrurile nu s-au simplificat.

Surse judiciare și medicale susțin că, până în acest moment, certificatul medical constatator de deces nu a fost emis de legiștii de la IML ”Mina Minovici”. Pronunțarea decesului fetei ar putea fi făcută în instanță, din cauza lipsei cadavrului, dar și a informațiilor privitoare la cauza decesului și a circumstanțelor în care acesta s-a produs, spun surse judiciare, citate de Libertatea.

În acest moment al investigațiilor, polițiștii și procurorii au declarația lui Gheorghe Dincă, din urmă cu aproximativ o lună, că el le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, dar fără probe, și rezultatele a două expertize științifice. Testele antropologice și ADN indică, 99,9 la sută – așa cum a declarat procuror șef al DIICOT, Felix Bănilă -, că fragmentele umane găsite în butoiul din curtea ”casei groazei” sunt de la Alexandra Măceșanu. ”Din punctul nostru de vedere, concluziile sunt oarecum clare, însă cercetările continuă”, a spus Felix Bănilă.
 

×
Subiecte în articol: Alexandra Măceşanu
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close