Antena 3 CNN Actualitate Social De ce sunt amantele nefericite în perioada Sărbătorilor

De ce sunt amantele nefericite în perioada Sărbătorilor

 De ce sunt amantele nefericite în perioada Sărbătorilor
27 Dec 2017   •   10:53

Amantele sunt printre cele mai nefericite persoane de sărbători. Este momentul în care iubiții lor stau cu familia, iar ele rămân singure și neconsolate. Nici bijuteriile, nici gențile scumpe primite cadou nu le țin de urât de Crăciun sau de Revelion. Psihologul Cezar Laurențiu Cioc, dezvăluie cum perioada aceasta poate fi determinantă pentru viitorul relațiilor adulterine.

Fără a discuta despre moralitatea implicării într-o relație cu un bărbat însurat, trebuie să acceptăm că astfel de legături amoroase există dintotdeauna. Nu poți comanda inimii și se întâmplă des să-ți cadă cu tronc cineva, chiar dacă ai verighetă pe deget.

Dacă bărbații înșală pentru că simt nevoia de varietate, de ceva nou, femeile se implică de multe ori în relații cu bărbați însurați pentru că se îndrăgostesc sincer și speră că aceștia își vor părăsi, la un moment dat, soțiile pentru a se însura cu ele. În cazul acestor femei, Sărbătorile de iarnă sunt un chin. Iubiții lor pleacă acasă, la nevastă și copii, iar ele rămân singure exact în perioada din an când fiecare dintre noi simte nevoia să aibă alături persoanele iubite, scrie Libertatea.

×
Subiecte în articol: sărbători
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close