Antena 3 Actualitate Social De necrezut! Cum s-au comportat ospătarii unui restaurant cu un tânăr sărac, respectiv cu unul bine îmbrăcat (VIDEO)

De necrezut! Cum s-au comportat ospătarii unui restaurant cu un tânăr sărac, respectiv cu unul bine îmbrăcat (VIDEO)

17 Noi 2017   •   15:58
De necrezut! Cum s-au comportat ospătarii unui restaurant cu un tânăr sărac, respectiv cu unul bine îmbrăcat (VIDEO)
Sursa foto: foto: captura Youtube

Aspectul fizic și vestimentația sunt criteriile de selectare a clienților în multe restaurante și, în repetate rânduri, oamenii îi judecă pe ceilalți doar după aparențe. Acest lucru poate fi confirmat de un experiment social realizat de un tânăr.

Acesta și-a dorit să observe comportamentul celor din jur vizavi de o persoană săracă, cu haine murdare, respectiv o persoană înstărită, îmbrăcată elegant.

Atunci când tânărul a intrat în restaurant ca un om sărac, ospătarii l-au izgnonit imediat, pe motiv că nu poate sta în apropierea celorlalți clienți arătând în felul acela. Explicațiile tânărului, că are suficienți bani să-și poată plăti consumația, au fost zadarnice. Însă, atitudinea lor s-a schimbat complet atunci când l-au văzut la volanul unei mașini luxoase și îmbrăcat bine.

“Nu ați vrut să mă serviți, așa că m-am întors. Nu ar trebui să judecăm oamenii după cum arată sau status. Toti ar trebui sa fim egali”, le-a spus tânărul ospătarilor.

Cel care a venit cu ideea acestui experiment social este destul de cunoscut în mediul virtual pentru activități de genul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close