Antena 3 CNN Actualitate Social Decizie șocantă într-o instanță din România. Părinții unei fetițe sunt obligați de judecător să continue un tratament

Decizie șocantă într-o instanță din România. Părinții unei fetițe sunt obligați de judecător să continue un tratament

Decizie șocantă într-o instanță din România. Părinții unei fetițe sunt obligați de judecător să continue un tratament
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Dec 2017   •   12:23

Decizie şoc într-o instanţă din România. Părinţii unui copil de zece ani, bolnav de cancer, sunt obligaţi de judecător să să continue tratamentul. Direcţia pentru Protecţia Copilului Iaşi a dat în judecată familia şi după ce medicii au informat instituţia că părinţii nu şi-au adus fetiţa la tratament din luna iulie.

Fetiţa a fost operată la vârsta de patru ani, însă boala a recidivat. Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt Direcţia pentru Protecţia Copilului Iaşi.


”Noi am fost parte în acest proces. Există o sentință emisă de judecătoria Răducăneni. S-au purtat discuții prelungite, iar până la urmă părinții au fost de acord cu deplasarea copilului la Spitalul de Pediatrie din Timișoara. Am luat legătura cu Serviciul de Ambulanță din Iași care va pune la dispoziția părinților și copilului un mijloc de trasnport specializat cu medic, iar în scurt timp urmează ca această deplasare să se realizeze.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Protecției Copilului Iași, Tiberiu Bantaș, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: instanta România copil parinti boala
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close