Antena 3 CNN Actualitate Social Decizie surprinzătoare în dosarul „Balena albastră”. DIICOT: Sinuciderile nu au legătură cu jocul

Decizie surprinzătoare în dosarul „Balena albastră”. DIICOT: Sinuciderile nu au legătură cu jocul

Decizie surprinzătoare în dosarul „Balena albastră”. DIICOT: Sinuciderile nu au legătură cu jocul
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
02 Feb 2018   •   09:08

Decizie suprinzătoare a procurorilor DIICOT în dosarul sinuciderilor provocate de jocul Balena Albastră. Anchetatorii au investigat cinci cazuri de sinucideri şi alte cinci de copii care s-au rănit singuri, dar le-au clasat pe toate.

Procurorii spun că nu au găsit dovezi care să indice că actele sinucigase au fost provocate de cei care au legătură cu celebrul joc Balena Albastră. 

În luna iunie a anului trecut, reprezentanți ai țărini noastre și cei din Franța, Bulgaria, China au discutat despre acest joc și despre efectele sale. 

Cei mai mulți minori care au accesat acest joc sunt din Republica Moldova. Cu toate aceste, nu s-au găsit date care identifice acele persoane care le-ar fi dat indicații copiilor să se rănească. 

Vorbim despre mai mulți minori din România care au decedat în acea perioadă. În telefoanele lor s-ai găsit mai multe căutări care au legătură cu acest joc, însă procurorii spun că aceste au avut loc în contextul informațiilor apărute în presă.

×
Subiecte în articol: DIICOT joc balena albastra dosar

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close