Antena 3 CNN Actualitate Social Declarația pilotului supraviețuitor din accidentul aviatic din Suceava, chiar înainte de tristul eveniment: Sperăm ca în scurt timp să putem să oferim un spectacol...

Declarația pilotului supraviețuitor din accidentul aviatic din Suceava, chiar înainte de tristul eveniment: Sperăm ca în scurt timp să putem să oferim un spectacol...

Declarația pilotului supraviețuitor din accidentul aviatic din Suceava, chiar înainte de tristul eveniment: Sperăm ca în scurt timp să putem să oferim un spectacol...
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Aug 2018   •   15:58

Două avioane s-au ciocnit în zbor, lângă aerodromul de la Frătăuții Vechi în Suceava. Cei doi piloți au rămas încarcerați. După descarcerare, unul dintre piloți a fost găsit decedat, iar celalat a fost transportat în stare gravă la spital.

Sorin Mihail Bochiș, pilotul supraviețuitor, a dat detalii despre mitingul aviatic care trebuia să aibă loc sâmbătă, cu puțin timp înainte de tristul incident.

„Surpriza ediției din acest an este Formația ASALT, care va oferi un spectacol aviatic de excepție cu două aeronave de înaltă acrobație SKYBOLT of Romania!

Pilotul şi instructorul de zbor Sorin Bochiş spune despre această echipă că este una tânără, care are în spate experiența campionului balcanic Cornel Marienscu, scris suceavalive.ro.

„Echipa are în spate experiența lui Marinescu Cornel, care este un campion balcanic și care a participat și la campionate mondiale și care zboară și acum ca pilot încercător. Această formație de acrobație, fiind tânără, intră pe segmentul de air show al României, cu pași mărunți, dar siguri, și sperăm ca în scurt timp să putem să oferim un spectacol, cel puțin la atât de bun cum îl oferă alți acrobați ai României, dacă nu și mai bun”, a declarat pilotul Sorin Bochiș.

×
Subiecte în articol: declaraţie pilot
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close