Antena 3 CNN Actualitate Social Declarație șocantă făcută de românca de 35 de ani, care s-a culcat cu un copil de 11 ani: „Doar ne-am...”

Declarație șocantă făcută de românca de 35 de ani, care s-a culcat cu un copil de 11 ani: „Doar ne-am...”

Declarație șocantă făcută de românca de 35 de ani, care s-a culcat cu un copil de 11 ani: „Doar ne-am...”
06 Iul 2018   •   21:17

Declarație șocantă făcută de Maria Moldovan, femeia de 35 de ani care a întreținut relații amoroase cu un copil de 11 ani.

De profesie sociolog la un centru din Cluj-Napoca, Maria a făcut, în urmă cu ceva timp, o pasiune de neînţeles pentru puştiul de 11 ani. Scenele de sex s-ar fi petrecut în în satul Rediu, comuna Aiton, acolo unde femeia era vecină cu familia băiatului. Unii dintre localnici i-ar fi văzut pe cei doi sărutându-se, iar potrivit unor martori, un puşti, coleg cu copilul de 11 ani, i-ar fi văzut când întreţineau relaţii sexuale.

Maria Moldovan ar fi fost ca o profesoară de sex pentru mult mai tânărul ei partener. L-a învăţat chiar şi unele poziţii sexuale pe care oameni în toată firea nu le cunosc, iar copilul ar fi încercat să aplice ceea ce a învăţat… cu o colegă de şcoală.

Poliţiştii au reţinut-o joi pe femeia al cărei comportament i-a şocat pe toţi cei care o cunosc şi nu numai. Pusă în faţa probelor şi a declaraţiilor date de martori, Maria l-a luat pe “NU” în braţe şi a refuzat să pună pixul pe hârtie. În biroul procurorului însă, ea a acceptat, într-un final, să dea câteva explicaţii ale faptelor de neimaginat pentru o persoană de vârsta ei. “Nu recunosc nimic din ceea ce îmi spuneţi. Nu am întreţinut relaţii sexuale cu copilul, doar ne-am simţit bine!”, ar fi spus femeia în faţa anchetatorilor. Procurorul a decis să rămână în libertate, sub control judiciar, pentru 60 de zile, scrie Libertatea.

×
Subiecte în articol: declaratie socanta relatii intime
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close