Antena 3 CNN Actualitate Social Dedicaţia Corneliei Catanga pentru Fisc

Dedicaţia Corneliei Catanga pentru Fisc

Dedicaţia Corneliei Catanga pentru Fisc
Sursa foto: Foto: antenastars.ro
22 Aug 2015   •   16:15

Cornelia Catanga a explicat, într-o intervenţie telefonică în Ediţia de Weekend, realizată de Andreea Dumitrache, că nu se teme de Fisc şi abia aşteaptă să vină şi la ea acasă. 

 
"Eu nu am nicio problemă cu ANAF. Eu am o familie frumoasă, nu mă duc la orice nuntă. Îmi selectez, împreună cu Pădureanu, nunţile. NI s-au făcut şase conturi false de Facebook şi de alte reţele de socializare. Şi acolo se discută tot felul de chestii în numele meu."
 
"Alexandru Pădureanu, fiul meu, de 25 de ani, nu are un pian profesional în casă. Cântă pe clape. Deşi este unul dintre cei mai mari artişti de jazz din România. M-am interesat la ANAF şi sunt sume mici pe care el le-a primit, la care s-au oprit impozitele şi mai are de plătit 6%."
 
"Gândiţi-vă că eu, când am fost şi la emisiuni la televizor, dacă vedeţi, am un teanc de 150 de milioane numai de bani falşi. Sunt şi multe alte chestii. Sunt unii dintre clienţi, dintre ascultătorii de la petreceri, patru, cinci vorbiţi, care etalează bani, dar la urmă aceşti bani se returnează."
 
"Eu am făcut şi un cântec pentru ANAF. Nu îl cânt, vă promit că vin la dvs. să îl cânt, dar vă zic două versuri: ""
 

×
Subiecte în articol: fisc ANAF editie de weekend
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close