Antena 3 CNN Actualitate Social Defecțiunea la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român a fost remediată

Defecțiunea la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român a fost remediată

Defecțiunea la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român a fost remediată
01 Oct 2018   •   22:01

UPDATE: Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliței Române este împuternicit să comunice următoarele: Au fost remediate problemele care au condus astăzi la nefuncționarea Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS. În consecință, cetățenii pot obține, începând de mâine, certificatele de cazier judiciar. De asemenea, tot de mâine, persoanele care au depus astăzi cerere pentru eliberarea cazierului judiciar și nu au mențiuni care să fie înscrise în acesta, se pot prezenta la ghișee, în vederea eliberării documentului. Vă reamintim că Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie care a afectat serverele.

Știrea inițială

O avarie s-a produs, luni, la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS, motiv pentru care cazierul judiciar nu se poate elibera. În acest moment se lucrează pentru remedierea defecţiunii.

Conform unei informări din partea Direcţiei Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuaţii de tensiune care a afectat serverele, în prezent fiind nefuncţional, scrie news.ro.

”O echipă de specialişti lucrează pentru repornirea sistemului şi rezolvarea problemei în cel mai scurt timp. Până la remedierea situaţiei, cetăţenii nu pot obţine certificate de cazier judiciar”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

×
Subiecte în articol: defectiune sistem informatic
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close