Antena 3 CNN Actualitate Social Demisia lui Adrian Țuțuianu pare să fi fost degeaba. Salariile militarilor au fost plătite integral

Demisia lui Adrian Țuțuianu pare să fi fost degeaba. Salariile militarilor au fost plătite integral

Demisia lui Adrian Țuțuianu pare să fi fost degeaba. Salariile militarilor au fost plătite integral
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Sep 2017   •   15:10

Scandalul uriaș care a dus la demisia ministrului Apărării, Adrian Țuțuianu, pare să fi fost degeaba. Salariile angajaților MApN au fost plătite astăzi, așa cum era programat.

Asta după ce la începutul lunii, fostul ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu, spunea faptul că acum își vor primi doar salariile nete că erau câteva probleme cu banii, iar mai apoi și-ar fi primit și restul drepturilor. Însă nu au existat aceste probleme.

Ministrul Apărării Adrian Ţuţuianu a declarat, în urmă cu o lună, după o întâlnire cu prim-ministrul Mihai Tudose pe tema salariilor militarilor, că şi-a lăsat demisia pe masa acestuia. „Mi-am depus demisia pentru lipsa de comunicare. Am recunoscut în faţa premierului că am greşit faţă de el că nu i-am comunicat şi nu am comunicat cu presa din lipsă din timp. I-am spus că îmi asum greşeala. Mi-a spus că această decizie o ia el. Am lăsat demisia pe masă”, a declarat Ţuţuianu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: demisie salarii militari Adrian Ţuţuianu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close