Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperire șocantă în Botoșani. A fost găsit fără suflare, cu capul zdrobit

Descoperire șocantă în Botoșani. A fost găsit fără suflare, cu capul zdrobit

Descoperire șocantă în Botoșani. A fost găsit fără suflare, cu capul zdrobit
04 Aug 2018   •   10:36

Un bărbat a fost găsit mort, cu capul zdrobit, în Botoșani. Descoperirea macabră a fost făcută în localitatea Cristești, în apropierea liniei ferate. Anchetatorii cred că victima fost lovită de tren. Salvatorii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul, pentru că leziunile erau incompatibile cu viața.

Bărbatul găsit mort, cu capul zdrobit a fost cel mai probabil lovit de tren, cred polițiștii. Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi nu a putut decât să constate decesul, bărbatul având craniul spart, cu scurgere de materie cerebrală.

„Solicitarea a fost înregistrată la ora 7.24, în zona podului Cristeşti, iniţial pentru un bărbat inconştient. A fost dirijat un echipaj cu medic de la substaţia Paşcani, care au găsit un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu traumatism cranio-cerebral acut deschis cu exteriorizare de materie cerebrală. Nu au fost iniţiate manevre de resuscitare, deoarece prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind constatat decesul, a explicat pentru ziaruldeiasi.ro, Nicolai Pralea,purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

×
Subiecte în articol: descoperire anchetatori
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close